• afbeeldingen fotobanner
  • afbeeldingen fotobanner
  • afbeeldingen fotobanner
  • afbeeldingen fotobanner

Handel in grondstoffen

Grondstoffen zijn materialen die gebruikt worden om iets te maken of te fabriceren. Wij bieden zowel natuurlijke grondstoffen als halffabricaat grondstoffen aan. Als handelaar in grondstoffen fabriceren wij zelf compost en menggranulaat. Overige grondstoffen komen wij in. Menggranulaat is beschikbaar in 3 soorten:

  • Fijn menggranulaat (0 mm tot 20 mm)
  • Normaal menggranulaat ( 0 mm tot 32,50 mm)
  • Grof menggranulaat (20 mm tot 32,50 mm)

Proces menggranulaat

Puin wordt geleverd--> controle of dit schoon is (alleen muren, stenen, dakpannen etc.)--> Puin wordt gebroken--> monsters worden afgenomen voor controle om het KOMO certificaat te mogen gebruiken.

Ons menggranulaat is ten allen tijde KOMO gecertificeerd, dat betekent dat ons menggranulaat voldoet aan de relevante wet- en regelgeving in de bouw, zoals het Bouwbesluit, het Besluit bodemkwaliteit en andere eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

Proces compost

groenafval (takken, gras, bomen, bladeren etc.) komt binnen als afval

Inname van groenafval--> versnipperen--> composteren--> zeven. Tussentijds wordt de temperatuur gemeten zodat de kwaliteit van het compost gewaarborgd blijft. Dit proces duurt enkele maanden. Vervolgens blijft alleen het schone compost over. Dit is puur te verkrijgen maar ook gemengd met grond.

 Alle overige grondstoffen worden ingekocht. Denk aan zand en schelpen.

Hoe zijn de grondstoffen als menggranulaat, schelpen en compost te bestellen?

Ga naar de grondstof waar u een scherpe prijs voor wilt ontvangen. Klik op de betreffende categorie en ga vervolgens rechtsboven op de pagina naar à offerte aanvragen. U ontvangt op korte termijn een scherpe offerte van ons.